Joline Jolink
Flagship Store


Joline Jolink is a dutch fashion brand, located in Rotterdam.
The scope of the design was to translate the user experience from webshop to physical flagship store, creating an interior that suits the brand identity.

By intelligently using the space, the 65m2 gained more in-store inventory space. The new interior provides hidden storage systems and birch-wood items that hide in-store inventory from the eye of the customer.

The clean and simple lines of the interior lets the garments speak for themselves. Sustainability and clean lines are as important in the design as the collection itself.

The fresh and bright vibe in the front of the store morphs into a comforting fitting area in the back, that welcomes the customer to try on the garments.

A cup of coffee, the sense of nature and the bright daylight bring serenity to the fitting area. The comfort of the blue carpet and the azure blue walls with their wooden spatial elements make sure customers have a more relaxed mood fitting.


Category:
Interior

Project:
Retail

Tags: 
Fashion
Styling

Materials:
Coloured walls
Birch plywood
Coated aluminium
Forbo flooring

Client:
Joline Jolink

Location:
Rotterdam

Photography:
Mariska Kerpel

Styling:
Eva Reuvers
























feel free to visit and say hi!

contact@studioitems.nl



wesley +31 (0) 6 55 695 921
jannick +31 (0) 6 11 76 16 17

vincent  +31 (0) 6 36 18 57 86



Industrieweg 87
3044AS Rotterdam
The Netherlands