Het Hem
Library


In The Library you can sit back and enjoy a book from the collection of Het Hem.

We combined and refigured metal storage shelves and green plywood, creating bookcases that also function as benches.

The placement of the bookcase in the space creates two intimate seating areas.

Het Hem - Living Room

Situated in a former munitions factory, Het Hem is a home for contemporary culture. Commissioned by and in collaboration with And Beyond Studios we designed several elements for the interior of the Living Room, the heart of the building.

The materials we used merge with the industrial environment, and link the entire interior together. The Library, Café Restaurant and Workspace are like islands in the vast space of The Living Room.

Category:
Interior

Project:
Hospitality
Public Space

Tags:
Bookcase
Living Room
Library
Styling

Materials:
Coloured plywood 
Metal storage shelves

Client:
And Beyond Studios

Location:
Zaandam

Photography:
Luuk Smits


















feel free to visit and say hi!

contact@studioitems.nl



wesley +31 (0) 6 55 695 921
jannick +31 (0) 6 11 76 16 17

vincent  +31 (0) 6 36 18 57 86



Industrieweg 87
3044AS Rotterdam
The Netherlands