Het Hem
Artist in Residence


Het Hem offers a residence for artists working on their current exhibition.

This light space on the first floor oversees the exhibition within the industrial building.

The minimalist interior leaves space for the artist to create their own environment whilst providing all the basics.

A separate bedroom in the back provides a warm contrast with the light space in the front. 

Custom made furniture such as the kitchen, bookcase and bed, are made out of light plywood. The table is made of the same green plywood used in the Living Room of Het Hem.

An intertwined network of green tubes link the different parts of the interior and their lighting together.





Category:
Interior

Project:
Residential
Workspace

Tags:
Loft
Atelier
Studio
Lighting
Styling

Materials:
Coloured plywood
Radiata pine plywood 
Green coated pvc tubes
Vinyl flooring
plastic colored crates

Client:
And Beyond Studios

Location:
Zaandam

Photography:
Luuk Smits

Styling:
Eva Reuvers
























feel free to visit and say hi!

contact@studioitems.nl



wesley +31 (0) 6 55 695 921
jannick +31 (0) 6 11 76 16 17

vincent  +31 (0) 6 36 18 57 86



Industrieweg 87
3044AS Rotterdam
The Netherlands